poza1

GALERIE FOTO Azimut Magellano 50 – primul iaht cu propulsie hibrida, pentru croaziere de lux

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 19.03.2012   |   
0 comentarii

Ce zici de o croaziera pe un iaht de lux, in timp ce admiri frumusetile marilor si oceanelor in liniste deplina? Daca ai timpul si banii necesari, acum te poti aventurezi pe mare, la bordul unui Azimut Magellano 50, primul iaht hibrid din lume.

Castigator al premiului European Powerboat of the year 2011, Magellano 50 are o lungime de 15,24 de metri (echivalentul a 50 de picioare) si o intreaga suita de inovatii tehnologice capabile sa ofere performante ridicate, protejand in acelasi timp mediul inconjurator.

Propulsat de doua motoare diesel Cummins cu injectie directa, fiecare de cate 425 CP si doua blocuri electrice optionale, de cate 20 kW, conectate la baterii care sunt alimentate de la tarm si tinute, cu ajutorul generatoarelor, la nivelul optim de incarcare. Doar aceste doua propulsoare electrice pot asigura o viteza de 8 noduri sau 14 km/h. Avantajul este ca skipperul porneste pe motoarele electrice si, atunci cand mareste viteza peste cea de 8 noduri, propulsia trece automat de pe motoarele electrice, pe cele conventionale.

In interior, iahtul fabricat in Italia are o cabina pentru proprietar si una VIP care poate fi adaptata drept camera de zi si camera de oaspeti sau doua configuratii de camera de zi si loc de servit masa sau chiar camera de zi si spatiu de depozitare pentru diverse utilitati.

Magellano 50 Flybridge_1

Magellano 50 Salon

Magellano 50 VIP Cabin

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite