Gandeste SMART si iesi din criza!

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 29.03.2010   |   
0 comentarii

2010_03_29_MetalurgiceValurile disponibilizarilor in masa, puterea scazuta de cumparare si slaba productie derivata, precum si reticenta agentilor economici de a aborda noi resurse financiare pentru a-si scoate afacerile din impas sunt cateva dintre efectele vizibile ale recesiunii.

 

Un alt efect vizibil consta in multitudinea de oportunitati pentru cei care doresc sa investeasca in servicii si produse durabile. Doar ca vorbim despre un efect pozitiv, deci vizibil exclusiv celor care vor sa-l vada. SMART vine de la Simple – Maintenance-friendly – Affordable – Reliable – Timely. Pe romaneste inseamna Simplu – Usor de intretinut – Convenabil – De incredere – Oportun si reprezinta o abordare fresh facuta de Siemens asupra segmentelor de piata entry-level, unde aportul de valori locale si responsabilitatile fata de fabricarea produselor sunt cruciale.

 

Asa cum indica si Peter Löscher, CEO Siemens AG, jumatate din cresterea economica globala va fi inregistrata in Brazilia, Rusia, India si China pana in anul 2014. Toate aceste patru state puternice au adoptat deja tehnologiile si produsele SMART. Iar impactul economic pozitiv poate fi deja vizibil – prin micsorarea costurilor de productie din sectorul metalurgic.

 

Un alt exemplu este vizibil in India, unde divizia Siemens Healthcare produce scannere cu raze X in acord deplin cu cerintele locale si la standarde inalte de calitate. Toate aceste dispozitive sunt exportate catre 36 de tari.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite