hydrogen

H2Go – masinuta teleghidata, pe baza de hidrogen!

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 15.04.2010   |   
1 comentarii

Oricum ai da-o, barbatii sunt pasionati dupa masini si motoare, indiferent de varsta. Pot fi singuri, pot fi casatoriti, studenti sau pensionari – dorinta de a conduce un vehicul unic este la fel de intensa ca si in copilarie. Inginerii de vise teleghidate s-au prins de multa vreme de aceasta slabiciune si au fabricat o masinuta ghidata prin radio, care merge cu hidrogen.

 

Denumita H2Go, jucaria pentru baietii de toate varstele este rezultatul unor cercetari si teste care au durat peste cinci ani. Nu are baterii, dezvolta 15kw si emisii zero. Si mai vine la pachet si cu propria statie de alimentare!

 

Practic aceasta mini-statie izoleaza hidrogenul dintr-un recipient pe care il umpli cu apa. Bineinteles, pentru acest proces ai nevoie de un generator de electricitate. Nimic mai simplu! In acelasi pachet gasesti si un mini-panou solar care genereaza suficient curent electric pentru a-ti pune statia de alimentare in functiune si, implicit, sa-ti alimenteze masina cu hidrogen.

 

Modelul poate fi cumparat cu 150 de dolari de pe www.DiscoverThis.com . Dar inainte sa iti verifici contul bancar, arunca un ochi si peste performantele masinutei H2Go! Incarcarea dureaza cam 20 de minute si iti asigura o autonomie de 100 de minute de joaca. Nu te grabi sa te iei la intrecere cu posesorii de masinute teleghidate pe baza de etanol. A ta se va deplasa cu maxim 20 km/h, insa de indata ce o pui in functiune, te poti mandri cu cea mai evoluata masina din punct de vedere tehnologic, pe o raza de cel putin 5 kilometri. Protejezi mediul inconjurator si te distrezi inteligent!

 

Comentarii

Tweets that mention H2Go – masinuta teleghidata, pe baza de hidrogen! « HitechPedia -- Topsy.com

[...] This post was mentioned on Twitter by Andrei Rizescu. Andrei Rizescu said: H2Go – masinuta teleghidata, pe baza de hidrogen!http://www.hitechpedia.ro/h2go-%e2%80%93-masinuta-teleghidata-pe-baza-de-hidrogen/1313.html [...]

15.04.2010

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite