Containers

Hotel agroturistic din containere reciclate

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 07.01.2013   |   
1 comentarii

Cand produci alimente organice si promovezi un stil de viata sanatos, in armonie cu natura, e imperios necesar ca si sediul central al companiei tale sa fie unul prietenos fata de mediul inconjurator. Este si cazul Tony’s Farm, unul dintre cei mai mari producatori de alimente organice din China, care functioneaza intr-un sediu creat din containere maritime reciclate.

 

Pentru un astfel de sediu, managerii Tony’s Farm au apelat la ajutorul arhitectilor elvetieni de la Playz Architects, care au amenajat si un mini-hotel in complexul de cladiri in Shanghai, astfel incat clientii sa poata veni la Tony’s Farm si sa vada cum sunt fabricate alimentele organice pe care le cumpara din magazine.

 

In interior, peretii metalici ai containerelor au fost decorati cu elemente din lemn astfel incat sa redea o atmosfera calduroasa, ca la tara. Totodata, arhitectii au decupat in containere ferestre de dimensiuni mari, astfel incat in interior sa fie cat mai multa lumina naturala.

 

 

 

 

 

 

Comentarii

vladu ilie

ma intereseaza sa construiesc un mini hotel din containere maritime S.H si nu gasesc un arhitect sau o firma care a mai construit case, cladiri di containere cu design dragut…?

17.09.2013

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite