i-dos

i-Dos: tunning inteligent pentru masina ta de spalat!

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 28.10.2010   |   
0 comentarii

Ai schimbat vechile becuri incandescente cu LEDuri pentru a economisi din banii pentru factura la lumina si ai grija sa iti achizitionezi produse electrocasnice cu consum mic de energie. Dar ce ne facem cu metrii cubi de apa dusi aiurea pe rezervorul de scurgere? Pana gasesti o solutie de a strange mai tare robinetii, afla ca masina ta de spalat ar putea beneficia de un sistem i-Dos de gestionare a volumului de apa utilizat, atunci cand e pusa in functiune. Economisind apa, pui in masina chiar si mai putin detergent, pentru acelasi volum de haine.

 

Ideea a pornit din faptul ca, desi masinile de spalat moderne sunt cat se poate de economice, aproximativ 90% dintre utilizatori folosesc cantitati exagerate de apa, pentru simplul fapt ca nu stiu cat detergent sa puna in rezervorul cu pricina. Mai multe haine de spalat intr-o singura tura, mai mult detergent necesar si, implicit, mai multa apa folosita pentru aceasta activitate.

 

Disponibil deocamdata pentru masinile de spalat Siemens, i-Dos vine in intampinarea nevoilor tale dozand atat cantitatea de detergent, cat si cea de apa necesara unui ciclu de spalare. Secretul consta intr-o pompa de precizie si un sistem de senzori care calculeaza parametrii de functionare economica a masinii de spalat, astfel incat tu sa fii multumit de calitatea spalarii, fara sa faci risipa de resurse.

 

Pe langa pompa de mare precizie si senzorii despre care ti-am vorbit mai devreme, i-Dos calculeaza cate kg de haine ai bagat in masina, in functie de volumul de apa pompat, dar si ce fel de tesaturi speli in acel ciclu, prin monitorizarea vitezei cu care hainele absorb apa. Suna sofisticat, dar si rezultatele sunt pe masura: bagi detergent in masina o data la 20 de spalari si consumi cel mult 7.000 de litri de apa, anual. In plus, mai protejezi si mediul inconjurator. Simplu si eficient, pentru gospodina din tine!

 

Siemens i-Dos Waschmaschine

 

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite