Iata cum arata prima garnitura de metrou desenata de BMW!

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 30.11.2010   |   
0 comentarii

2010_11_30 Tramvaiul BMW_3Efficient Dynamics nu inseamna doar sportivitate, confort si consum economic pe patru roti si un sasiu de productie bavareza. Artizanii de vise motorizate de la BMW Group Designworks USA au desenat primul lor model de metrou. Conceputa pe o platforma Siemens Inspiro, garnitura de metrou a fost desenata dupa doua coordonate principale: vagoane care intrunesc cele mai moderne standarde de protectia mediului inconjurator si spatiu cat mai generos pentru pasageri.

 

Prima cerinta a fost rezolvata din start: pe langa greutatea scazuta fata de alte garnituri de metrou (si implicit consum mai mic de energie), Inspiro este reciclabil in proportie de 97,5%. Cat priveste spatiul interior, pasagerii se pot bucura de tot confortul pe care BMW il poate oferi pentru un vehicul de cale ferata. Scaune comode, usi mari, geamuri si mai mari mari, un spatiu mai mult decat generos, precum si o izolare fonica demna de o limuzina Seria 7. Imagineaza-ti ca pana si cabina conductorului a fost eliminata, din dorinta de a extinde spatiul dedicat pasagerilor.

 

Suplimentar, pasagerii beneficiaza de iluminare ambientala, precum si touchscreen LEDs de dimensiuni considerabile pe care vor rula harti electronice, precum si informatii in timp real despre parametrii de functionare ai garniturii si stiri locale.

 

Contrar asteptarilor tale, Inspiro nu este doar un exercitiu de design realizat de BMW Group Designworks impreuna cu Siemens. In realitate, primul metrou desenat de BMW va intra in functiune pe liniile publice subterane din Varsovia. Cetatenii din capitala Poloniei se vor putea bucura de tot confortul oferit de BMW si Siemens in trenul Inspiro, cu incepere din 2012.

 

2010_11_30 Tramvaiul BMW_2

 

2010_11_30 Tramvaiul BMW

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite