poza1

Iluminat public economic si efecte speciale cu LED-uri Osram, in orasele istorice

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 25.09.2012   |   
0 comentarii

Cand vizitezi un oras european e greu sa nu fii impresionat de cladirile vechi construite in centrele istorice. Si asta pentru ca mai multi arhitecti specializati au avut grija sa pastreze cat mai mult din caracteristicile originale ale acestor constructii. De curand problema iluminatului public ecologic in aceste centre istorice a fost rezolvata de Osram cu un sistem de LED-uri al caror cost de conversie este la jumatate decat cel pentru LED-uri obisnuite.

Solutia furnizata de Osram consta intr-un modul foarte compact de LED-uri care poate fi montat in orice felinar. Dispozitivul consta in sase placi de circuite sincronizate la sapte LED-uri Osram Oslon cu lumina alba. Montate in felinare din sticla mata, aceste LED-uri dau impresia luminilor din vechile fanare.

Placile electronice ale fiecarui modul pot fi aprinse sau inchise unul cate unul, ceea ce duce la economisirea curentului. Totodata daca felinarul este montat in apropierea unui perete, LED-urile orientate spre acesta raman permanent inchise.

In plus, cei care se ocupa de iluminatul public in orasele istorice ale oraselor unde acest sistem a fost pus in functiune pot ajusta intensitatea luminii astfel incat sa creeze un efect deosebit la rasarit sau apusul de soare, cu ajutorul tabelelor astronomice.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite