Acuson P300

Imagistica avansata pentru urgente, prin Acuson P300

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 08.11.2012   |   
0 comentarii

Ca medic intr-un echipaj de ambulanta ai nevoie de cele mai bune aparate care sa-ti stabileasca rapid un diagnostic, indiferent de cat de ostil este mediul in care te afli. Imagineaza-ti ca ai de salvat o victima dintr-un accident rutier, care, fara ajutorul tau, ar mai avea cateva minute de viata. Ce faci?

Tehnicienii de la Siemens au dezvoltat un dispozitiv cu ultrasunete portabil, suficient de mic astfel incat sa poata incapea in trusa de prim-ajutor a unui medic, dar suficient de performant astfel incat sa redea ultrasonografii la fel de clare ca si un aparat de dimensiuni mai mari, instalat intr-o sectie de spital.

Acuson P300 reda pe ecranul LCD XVGA de 15 inci imagini detaliate pentru aproape orice ramura medicala: radiologie, imagini cardiovasculare, obstetrica si ginecologie, imagistica musculoscheletala, mamografii, precum si portiuni foarte mici ale corpului omenesc.

Noul sistem portabil cu ultrasunete include optimizari imagistice avansate, precum imagini panoramic, micsorarea pistruilor si recompunerea spatiala a organelor. Sistemul mai include suport laparascopic, dar si probe intra-operative pentru diverse proceduri interventionale.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite