In Marea Britanie, TNT a trecut pe utilitare de curierat hibride

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 22.02.2012   |   
0 comentarii

tntIti place sa primesti corespondenta rapid. Eventual, in aceeasi zi. Pentru o firma de curierat, insa, viteza de livrare care te incanta costa bani, timp, benzina si o multime de alte resurse la care nu te gandesti. Pentru TNT, una dintre cele mai mari companii de curierat la nivel mondial, problema a fost partial rezolvata in Europa, prin inlocuirea vechilor camionete cu unele noi, ecologice.

 

Norocosi de aceasta schimbare sunt britanicii, unde au fost aduse 50 de vehicule comerciale hibrid, cu propulsie biodiesel. Vinovati de eco-flota TNT sunt Smith Electric Vehicles, o companie englezeasca specializata in fabricarea de masini utilitare electrice si hibride.

 

Pentru perioada urmatoare, sefii britanici ai firmei de curierat au anuntat ca pana la mijlocul lui 2013 vor inlocui treptat masinile diesel aflate in exploatare cu noile vanuri biodiesel.

 

Chiar daca e vorba despre un singur jucator pe aceasta piata, masura se incadreaza perfect in proiectul London 2020, prin care edilii locali doresc implementarea a noi standarde de mediu si energetice menite sa transforme Capitala Marii Britanii intr-un oras fara niciun fel de emisii.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite