infinyte i4

Infinyte i4: ambarcatiunea de agrement cu emisii zero!

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 26.05.2010   |   
0 comentarii

Te-ai gandit vreodata ca te poti da pe lacul Snagov cu o ambarcatiune cu motor, intr-o liniste deplina? Fara decibeli de motor, fara grija benzinei, dar in acelasi timp bucurandu-te de peisaje si, mai ales, o noua legatura, mai intima, cu mediul inconjurator. Fa cunostinta cu Infinyte i4, ambarcatiunea cu motor 100% electric construita pentru expeditiile de pescuit sau plimbarile pe lac impreuna cu prietenii sau familia.

 

Ambarcatiunea este propulsata de doua motoare de cate doi cai putere fiecare, ce functioneaza pe baterii cu capacitate de 10 ore, la o incarcare completa. Viteza maxima atinsa de Infinyte nu este neaparat un punct forte – aceasta ajungand la 8 noduri sau aproximativ 14 km/h. Insa faptul ca te poti plimba pe lac fara sa risti a ramane cu bateriile descarcate si a inota pana la mal, reprezinta un avantaj pentru pasionatii de plimbari si sporturi nautice preocupati de mediul inconjurator.

 

Cu o lungime totala de 4,26 metri si o greutate de 227 kg, ambarcatiunea Infinyte i4 a fost construita astfel incat sa pastreze nivelul emisiilor la zero. Toate manevrele de navigatie pot fi efectuate cu ajutorul unui joystick ce poate fi actionat pe o raza de 360 de grade. I4 dispune de tablou de comanda integrat, bow lounge si o scara telescopica – perfecta pentru ca tu si ceilalti patru prieteni ai tai sa va bucurati de cateva ore de liniste si relaxare in largul lacului tau preferat.

 

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite