Simatic

Intel Core i7 pentru computerele industriale Simatic

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 28.01.2013   |   
0 comentarii

Pentru a opera eficient o platforma industriala, pe langa o echipa de profesionisti redutabili, ai nevoie de computere industriale de mare performanta, capabile sa functioneze la parametri inalti, indiferent de conditii. Bine ai revenit in lumea computerelor industriale, acolo unde numai robustetea si fiabilitatea fac diferenta intre un parc eolian performant si unul cu un output modest.

 

Acestea sunt cateva motive pentru care seria de computere industriale Simatic dezvoltate de Siemens Industry Automation au primit mai multe upgrade-uri foarte importante. In primul rand e vorba despre procesoarele Intel Core i7, excelente pentru operatii permanente in solutiile de automatizare fara lucrari de mentenanta, precum cele din centralele eoliene si solare, dar si fabricile de anvelope.

 

Computerele Simatic au acum ecrane tactile de mari dimensiuni, excelente pentru aplicatiile industrial. Totodata modelele Simatic IPC427D si IPC477D sunt lipsite de orice componente mobile si medii de stocare conventionale. Aceasta noua arhitectura permite service-ul acestor PC-uri de la distanta, prin intermediul softului Simatic IPC Remote, fara a intrerupe functionarea computerelor.

 

Aceste computere beneficiaza optional , in situatii de remanenta, chiar si de sisteme de stocare avansate astfel incat toate datele sa fie salvate instantaneu, inainte ca o eventuala pana de curent sa aiba loc. In plus, fiecare computer Simatic poate opera usor la temperaturi inalte de 55 de grade Celsius, chiar si atunci cand e zgaltait sau expus la vibratii.

 

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite