JURNAL DIN VIITOR: 22.01.2025 – Dimineata in Praga

Autor: Hitechpedia Guru   |   
Data: 22.01.2010   |   
0 comentarii

2010_01_22_JURNAL DIN VIITOR_Dimineata in PragaDupa prima noapte de vacanta, a venit vremea sa descoperim Praga. Dar pana atunci am descoperit camera de hotel in care am fost cazati. Situata la etajul 8, deasupra raului Viltava, camera noastra a fost aranjata cu mult bun gust. Dar mai ales inteligent! In locul instalatiei de aer conditionat, avem ghivece cu plante amplasate in diverse colturi. LCD-ul si sistemul audio Bang&Olufsen au fost amplasate astfel incat sa ocupe cat mai putin spatiu, dar in acelasi timp sa confere o acustica optima, in toata camera.

 

Habar nu am de unde au adus toate florile astea, dar s-au gandit bine! Pe langa faptul ca asigura o temperatura excelenta in camera, infloresc in fiecare dimineata cu soare, emanind un miros foarte placut.

 

Toate instalatiile functioneaza pe senzori, de la curentul electric, pana la apa – despre care ni s-a spus ca este reciclata si purificata chiar in incinta hotelului. Pana si cosurile de gunoi din camere sunt sub presiune, astfel incat orice obiect arunci, sa poata fi pregatit pentru reciclare.

 

La check-in, am fost intampinati in camera cu un bol mare cu fructe si ultimul model de CityFrame, cu harta Pragai deja inclusa. CityFrame e un dispozitiv portabil evoluat din vechile GPS-uri, care iti permite sa strabati un oras, cu ajutorul unei holograme 3D cu orasul in care te afli.

 

In Praga, cei de la Hilton s-au ingrijit ca harta uploadata sa contina, pe langa strazi si rute usoare inapoi catre hotel, muzee, adrese de restaurante, baruri, cluburi, dar si hotspots cu cele mai tari evenimente din oras in perioada sederii noastre acolo. Functia care-mi place mie cel mai mult e ca poti sa-l pozitionezi pe bordul unui taxi fara sofer, selectezi destinatia dorita si masina te duce direct acolo! Mai stau putin la laptop pana vine T. de la fitness, apoi mergem sa servim micul dejun. Pe curand!

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite