La ce e bun un Skoota?

Autor: Hitechpedia Guru   |   
Data: 17.02.2010   |   
2 comentarii

Skoota_1Fa-ti vara sanie si iarna car! Vorba veche, din batrani, poate fi aplicata chiar si in ziua de azi, indiferent de cat de grea ti se pare criza financiara. Daca te-ai saturat sa astepti in trafic si sa-ti faci periodic probleme legate de rovigneta, taxa de poluare, benzina, revizie, piese de schimb si anvelope noi, ai putea sa te gandesti de pe acum la o investitie durabila pentru drumurile tale zilnice prin oras.

 

In mod normal, o bicicleta ar trebui sa rezolve problema. Daca nu te dai in vant dupa sport decat doar cand sunt transmisiuni de fotbal la televizor, ai putea sa te gandesti la un scuter electric. Se incarca de la priza, nu platesti taxa de poluare, are autonomie suficient de mare cat sa te plimbe de acasa pana la serviciu si retur si nici nu ocupa mult spatiu, cand il parchezi.

 

Pana te hotarasti, iti prezentam inventia unui student din Australia. Pe numele sau Stuart Emmerson, studentul de care vorbim a conceput un scuter pliabil, deosebit de economic. Botezat Skoota, acest vehicul este propulsat de un motor electric amplasat in roata din spate. Motorul este alimentat de o baterie Li-Ion, iar in locul blocurilor optice conventionale, Skoota a fost prevazut cu LED-uri pentru si mai multa libertate de miscare in trafic.

 

Acum vine partea cu adevarat interesanta! Ai ajuns la serviciu sau acasa si… unde-l parchezi? Cum il parchezi? Spre deosebire de un scuter electric de genul celor folosite de firmele de curierat, Skoota poate fi pliat din numai cinci miscari. Aceasta noua forma compacta iti permite sa-l iei cu tine oriunde mergi. Simplu si eficient!

 

Skoota_2mare

Comentarii

Hitechpedia

Deocamdata Skoota este doar un prototip. De indata ce va fi pus in vanzare, vei gasi date legate de pret + de unde il vei putea cumpara, chiar aici, pe HITECHPEDIA.RO

18.02.2010

roxana

stii cumva si cam cat costa ?

17.02.2010

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite