LED-uri Osram pentru consum mai mic de energie, la volan

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 27.07.2010   |   
0 comentarii

2010_07_27 Mitsubishi ASXCand spui Mitsubishi, spui EVO. Spui raliuri. Spui Dakar. Spui accesibilitate si performanta pe aproape orice tip de teren. Din 2011, acest brand japonez cu senzatii tari incluse in oferte va fi sinonim cu termeni precum eficienta, solutii LED si emisii minime de dioxid de carbon.

 

Dupa lansarea de anul trecut a lui i-Miev, prima masina 100% electrica lansata pe piata, Mitsubishi pregateste pentru 2011 lansarea oficiala a noii generatii de crossovere ASX. Disponibil deja pe piata romaneasca, Mitsubishi ASX ofera o tinuta de drum foarte buna atat pentru oras, cat si pentru expeditii pe drumuri accesibile pentru un vehicul din aceasta clasa.

 

Elementul de noutate pentru generatia urmatoare ASX consta in sistemul de iluminat pe timp de ceata, unde obisnuitele halogene vor fi inlocuite cu LED-uri Osram Joule JFLCF2. Poate ca denumirea acestor noi blocuri optice nu-ti spune prea multe, insa iti va suna cunoscuta de indata ce afli avantajele pe care ti le ofera!

 

Sa incepem cu consumul: 55 de wati pentru lampile cu halogen, 14 wati pentru LED-urile de ceata Osram. De aici consum mai mic de energie pentru Mitsubishi ASX, dar si economie de combustibil pe care ai s-o resimti bucuros la buzunar. Designul acestor LED-uri permite o arie de luminozitate mai mare cu 50 de grade decat orice alte surse implementate pana acum pe masinile fabricate de constructorul nipon. Adauga un plus de eficienta cu 80% mai mare fata de sursele standard de iluminat folosite in industria auto si deja ti s-a ridicat ceata de pe drumul tau cu prioritate catre eficienta si protectia mediului inconjorator.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite