LG a lansat primul handsfree care se incarca de la soare

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 14.09.2010   |   
0 comentarii

2010_9_14 lg-solar-powered-bluetooth-headsetViewty, Rumour, Chocolate, Prada, Mistique, Prada. Cu asa denumiri pentru telefoane, mare parte cu un ridicat coficient de uber-trend si stil mobil, nu e de mirare ca LG si-a conturat o nisa de clienti puternic orientati catre designul si functionalitatea delicatelor bijuterii tehnologice, de buzunar.

 

In acest context, inventivii sudcoreeni aflati sub zodia modei high-tech, au revenit in actualitate cu un accesoriu inedit. Botezat atipic LG HBM-810, noul dispozitiv handsfree de origine asiatica se conecteaza la celelalte dispozitive mobile din buzunarele tale printr-un port Bluetooth si se alimenteaza prin celulele fotovoltaice incluse.  Iata cum!

 

Pentru cititorii Hitechpedia care inca se bucura de plajele insorite incluse in prelungirea estivala a ofertelor de criza, LG HBM-810 poate fi uitat la soare, alaturi de ”fratele” cu touchscreen co-botezat de Prada. Cu cat mai indelungata expunerea la soare, cu atat mai bine pentru accesoriul handsfree in cauza. Cu bateria plina, te tine de vorba pret de 5 ore, fara intrerupere si 150 de ore in regim stand-by.

 

Deocamdata LG HBM-810 e disponibil in oferta operatorului T-Mobile, contra ”modestei” sume de 100 de dolari, la liber. In Romania n-am auzit sa ajunga prea curand, insa daca ai drum prin Budapesta, ai sanse reale sa te poti juca cu el. Fericitul posesor al acestui handsfree cu celule fotovoltaice nu se va plange de zgomot de fond, nesuferitul efect de tip ”ecou”, se face inteles cu usurinta, aude perfect si se poate lauda cu unul dintre cele mai avansate accesorii mobile care se pot conecta la doua telefoane, simultan. Buna afacere!

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite