Logitech K750 – prima tastatura wireless care se incarca de la soare

Autor: Hitechpedia Guru   |   
Data: 01.11.2010   |   
0 comentarii

2010_11_01 Logitech K750Azi e luni si, spre deosebire de oricare alt inceput de saptamana, e foarte probabil sa te simti mahmur dupa weekendul nebun de Halloween. De la masti si sperieturi pe shoturi de tequila ai revenit, fireste, in fata calculatorului de la birou. Sau de acasa. Treaba multa, hartii brambura, cafea sleita. Dar nimic din toata aceasta corvoada nu mai conteaza. Pentru ca viitorul a venit si mai aproape de tine. Asa, ca sa-ti faca munca mai usoara, Logitech a lansat prima tastatura wireless din lume, care se incarca de la soare.

 

 

Botezata Logitech K750, tastatura asta e mai desteapta decat oricare alta pe care ti-ai plimbat degetele. In partea superioara are doua mini-panouri fotovoltaice care stocheaza energie si nu te lasa la greu si nici in plin avant creativ. A nu se intelege ca, daca tot e 1 noiembrie si vremea de afara e tot mai rece, trebuie sa astepti cu tastatura pe-afara, sa se incarce. E de ajuns sa iti vezi de lucrurile tale, iar K750 se alimenteaza fara sa bagi de seama.

 

Munca iti poate fi de-acum mai placuta, deoarece baietii de la Logitech au mai rotunjit tastele pentru un feeling cat mai placut la atingere. Avand in vedere ca tastatura e biodegradabila (deci eco-friendly), poti sa o arunci cand te plictisesti de ea. Daca ai sa te plictisesti vreodata de o asemenea tastatura! La cei 80 de dolari, cat costa, vine la pachet cu un port de 2.4 Ghz.care te conecteaza wireless cu pana la sase dispozitive la fel de wireless. Fie mouse, fie laptop, rama electronica sau telecomanda, Logitech Unifying receiver e cat diametrul unei fise de 50 de bani si, de indata ce-l atasezi tastaturii prin portul USB din dotare, te conecteaza cu accesoriile mentionate.

 

Daca te-ai hotarat sa-ti cumperi noua tastatura Logitech, da search pe Google cu Logitech Wireless Solar Keyboard. E prima de acest gen, din lume si se gaseste deja in magazinele online din SUA. Daca mai astepti cateva zile, o poti gasi si in Europa, asta pentru ca Logitech a planificat lansarea oficiala din Marea Britanie fix acum, in noiembrie.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite