poza1

Logitech pregateste o tastatura cu alimentare solara pentru iPad 3

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 11.05.2012   |   
2 comentarii

Pana la inceputul acestui an, Apple a vandut 67,1 milioane de tablete iPad in toata lumea. Cu toata popularitatea de care beneficiaza cea mai cunoscuta tableta inteligenta din lume, multi utilizatori inca prefera sa utilizeze tastaturile conventionale, decat sa tasteze direct pe display-ul interactiv.

Cam asa arata contextul care i-a determinat pe specialistii in accesorii inteligente de la Logitech sa pregateasca pentru lansare in acest an a primei huse de iPad cu tastatura built-in, din lume. Tastatura QWERTY se conecteaza automat la iPad printr-un port Bluetooth, iar atunci cand se descarca, se alimenteaza automat doar cu energie solara.

Husa multifunctionala de la Logitech permite pozitionarea in mai multe unghiuri a tabletei PC, astfel incat sa navighezi pe ea cat mai comod cu putinta. Disponibila acum doar pe negru, husa cu finisaje din piele are in partea posterioara un panou fotovoltaic care permite incarcarea tastaturii in timp ce navighezi pe iPad.

Autonomia dispozitivului creat de Logitech special pentru iPad este de doi ani cu bateria incarcata sau, in utilizare cotidiana, de doua ore pe zi.

Comentarii

Tastatura cu alimentare solara |  iSet Services

[...] tastatura care se incarca folosind energie solara pregatita pentru iPad 3, Logitech revine cu un dispozitiv eco-friendly pe care il lanseaza chiar in aceasta luna, in [...]

3.09.2013

O noua tastatura cu alimentare solara, de la Logitech « HitechPedia

[...] tastatura care se incarca folosind energie solara pregatita pentru iPad 3, Logitech revine cu un dispozitiv eco-friendly pe care il lanseaza chiar in aceasta luna, in [...]

6.06.2012

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite