Honda Commuter

Micro Comutator urban pentru soferi eco-friendly

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 12.11.2012   |   
0 comentarii

O miniatura pe post de masina de oras ti-ar prinde bine pentru drumurile tale de zi cu zi. Pentru tehnicienii de la Honda, un astfel de micro-mobil se numeste Micro Commuter si, de cateva zile, a intrat in productie de serie. E de ajuns de mare astfel incat sa stai confortabil la volan, dar suficient de mic incat sa se incarce repede, sa consume putin si sa te poti strecura cu usurinta prin traficul rutier.
Pentru inceput Micro EV-ul propus de Honda se lauda cu dimensiuni seducator de liliputane: 2,5 metri lungime, 1,25 de metri latime si 1,45 de metri inaltime. Acest accesoriu electric pentru strazi urbane promite o autonomie de 60 de kilometri intre doua statii de incarcare si o viteza maxima de 80 km/h.

Ca si dotari, inginerii de la Honda l-au inzestrat cu un motor electric amplasat pe puntea din spate si o baterie Li-Ion de 15 kW.

Totodata minusculul citadin are trei locuri, dintre care unul pentru sofer si doua pentru copii. Asa ca, daca te hotarasti sa te inscrii pe lista de asteptare pentru asa o jucarie cu design futurist, asteapta-te sa ai o masina de serviciu de care macar copiii tai vor fi foarte incantati.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite