Noul PUMA Phone se incarca de la soare

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 17.02.2010   |   
1 comentarii

puma_logo-298x300Asocierea dintre branduri vestimentare premium si de lux cu branduri de telefonie mobila a dovedit in ultimii ani o solutie indrazneata si totodata profitabila de a vinde noi modele de telefoane. Dupa succese comerciale precum Motorola RAZR V3 Dolce&Gabbana, LG Prada si Samsung Armani, Puma devine primul brand de articole vestimentare sport care, impreuna cu Sagem, a lansat primul telefon mobil ecologic, din gama premium.

 

Cea mai importanta caracteristica a Puma Phone e reprezentata de un mini-panou fotovoltaic amplasat pe partea posterioara, care dupa o incarcare completa asigura telefonului o autonomie de 350 de ore in standby, cinci ore de convorbiri si 24 de ore de ascultat muzica.

 

Iti place sa faci sport? Puma Phone iti ofera un vitezometru pentru bicicleta ta, un cronometru daca iti place sa alergi si chiar si o busola pe care o poti activa pe mare sau in drumetiile tale montane. O functie importanta este Run Tracker, care preia coordonatele tale prin GPS si le transforma intr-o harta cu drumurile tale preferate.

 

2010_02_17_Puma Phone_2

 

Conform datelor de pe site-ul oficial http://pumaphone.com, telefonul dispune de un senzor care detecteaza pozitia verticala/orizontala a ecranului si ii ajusteaza meniul in functie de aceasta pozitie. Talentul tau de fotograf urban iti va fi pus la creative incercari de aparatul foto de 3.2 megapixeli incorporat in Puma Phone, iar ecranul de 2.8” full touch screen iti ofera o interfata la fel de prietenoasa ca si cea de la iPhone.

 

Premiera a avut loc ieri, in cadrul Mobile World Congress, la Barcelona (Spania). Aceasta conferinta anuala vizeaza gasirea de solutii viabile pentru problemele din industria de comunicatii, precum si prezentarea de inovatii cu efect asupra protectiei mediului inconjurator. Alaturi de Puma si Sagem, printre expozanti se mai numara Samsung, LG si Toshiba, Oracle si Smart Trust.

Comentarii

adam teodrescu

eu il am am dat 370 euro si e foarte bun

10.11.2010

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite