smart ebike

Noul Smart eBike are o autonomie de 90km

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 01.10.2010   |   
4 comentarii

De cateva saptamani incoace am descoperit ca seara de seara pot face miscare in Herastrau, prin programul de bike-sharing. Lasi buletinul, completezi un document in care te angajezi sa returnezi bicicleta intreaga dupa vreo doua ore de pedalat, semnezi si dai pedala noii aventuri pe doua roti. Cat e parcul de mare si Bucurestiul de intortocheat, te plimbi dupa bunul plac si ritmul cardiac. Alergi cat te tin pedalele si ocolesti pietonii, dupa calmul si rabdarea ta.

 

In traficul rutier, lucrurile se complica. Cand se termina aleile pentru biciclisti, circuli pe carosabil. Cedezi prioritatea, te supui regulamentului auto si razbati prin multimea de masini. Totul pe doua roti. Totul pe forte proprii. In acest context, cu ce ar ajuta un ebike? In primul rand nu te mai chinui sa pedalezi la deal, datorita rezervei de energie stocate in bateria din dotare. Ai ragaz sa te mai si odihnesti pe traseu, pastrand viteza de deplasare constanta.

 

Mai departe, inginerii de la Smart au gasit conceptului de ebike prezentat la Salonul Auto de la Paris 2010 si o valenta de stil. Realizata din aluminiu si materiale compozite foarte usoare, Smart eBike atrage prin designul inovator si tehnologia avansata utilizata ingenios spre a pune in miscare un vehicul aparent simplu.

 

Smart eBike are un motor de 250w amplasat pe roata din spate, conectat la o baterie Li-Ion de 36V. In plus, pe saua bicicletei electrice ai la dispozitie patru setari de putere care se decupleaza automat la 25 km/h. Autonomia noului Smart pe doua roti este de 90 km dintr-un plin de baterie, iar functiile metrice si electrice pot fi actionate prin intermediul unor aplicatii dedicate, prin iPhone.

 

Ti-a placut articolul? Intra pe pagina de Facebook a blogului nostru!

 

Comentarii

Bartha Jozsef

Salutare,sincer imi place si cred ca am sa-mi cumpar si eu asa ceva ori bicicleta ori un scuter,si poate imi trimiteti pe mail preturile si cumi sami cumpar,doar ca eu sunt acuma plecat in UK.Multumesc.

23.05.2012

stefan

stie cineva unde se gaseste o schema electrica a unei biciclete electrice Smart?Multumesc

18.10.2010

stefan

Ma poate ajuta cineva cu schema electrica a unei electrobiciclea tip smart . Este un model de acum 4 aniAstept un raspuns pe adresa:stefanilie2004@yahoo.com. Va multumesc

18.10.2010

Tweets that mention Noul Smart eBike are o autonomie de 90km « HitechPedia -- Topsy.com

[...] This post was mentioned on Twitter by Andrei Rizescu, HitechPedia. HitechPedia said: Noul Smart eBike are o autonomie de 90km – http://www.hitechpedia.ro/noul-smart-ebike-are-o-autonomie-de-90km/1782.html [...]

1.10.2010

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite