poza1

O noua tastatura cu alimentare solara, de la Logitech

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 05.06.2012   |   
0 comentarii

Dupa tastatura care se incarca folosind energie solara pregatita pentru iPad 3, Logitech revine cu un dispozitiv eco-friendly pe care il lanseaza chiar in aceasta luna, in Europa. Logitech K760 este o tastatura wireless pentru calculator, care se alimenteaza doar cu energie solara.

Receptorul de energie fotovoltaica este localizat chiar deasupra tastelor si poate functiona cu o singura incarcare completa, timp de trei luni. Totodata, tastatura a fost astfel conceputa incat sa se poata alimenta si de la surse de lumina artificiala din interiorul cladirilor, indiferent de natura acestora.

Utilizatorii care obisnuiesc sa tasteze repede vor fi incantati sa afle ca tastatura are o dispunere concava. La capitolul conexiune, gadgetul elvetian iese in fata cu un port Bluetooth care, cel putin teoretic, iti cupleaza ‘eco-placa de comanda’ la aproape orice dispozitiv inteligent de prin casa sau de la serviciu.

Acum e acum. Constiinciozitatea ecologica a Logitech vine la pret mare in tarile europene. Asteapta-te sa-l gasesti undeva, pe la 65 de euro, fara TVA si adaosurile comerciale ale resellerilor.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite