Soarian

Monitorizare de la distanta, prin Soarian Clinicals

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 04.09.2013   |   
0 comentarii

Daca suferi de boli cardiovasculare, poti fi permanent sub supraveghere medicala, fara sa fie nevoie sa te deplasezi la spital. De exemplu, medicii din regiunea Gavleborg, din nordul Suediei, isi monitorizeaza online pacientii care au stimulatoare cardiace.

Chiar daca bolnavul nu simte niciun simptom, acesta e contactat imediat de catre medicul sau ori de cate ori stimulatorul inregistreaza un puls neregulat. Datele sunt transmise prin intermediul Soarian Clinicals, un program dezvoltat de Siemens care permite monitorizarea de la distanta a pacientilor, precum si desfasurarea mai multor proceduri medicale fara ca bolnavii sa astepte pe holurile spitalului.

Transferul de date dintre stimulatorul cardiac si spital prin Soarian Clinicals se face online. Tot ce trebuie sa faca medicul e sa acceseze o interfata multifunctionala si, prin cateva click-uri, afla in timp real parametrii de sanatate ai fiecarui pacient monitorizat.

Pentru a fi cat mai accesibil, Soarian Clinicals poate fi integrat in sistemul informatic al oricarui spital si se conecteaza la aproape orice dispozitive mobile.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite