poza1

Performante acustice de inalta clasa, cu primul aparat auditiv care se monteaza in interiorul urechii

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 03.07.2012   |   
2 comentarii

Avem nevoie de aparate auditive poate la fel de mult cum avem nevoie de ochelari. Si, chiar daca purtarea unui astfel de dispozitiv poate duce la o oarecare stare de stress pricinuita de modul cum esti privit pe strada, inlatura-ti grijile. Fiindca sunt nefondate.

Eclipse este numele celui mai nou si mai avansat aparat auditiv dezvoltat pana acum de Siemens. Principalul lucru pe care il remarci la un om ce poarta acest aparat e ca… de fapt nu-l remarci. Siemens Eclipse este atat de mic, incat e montat chiar in urechea interna.

Pune-l in urechea ta si ai sa te simti la fel ca inainte de a-l avea. Asta pentru ca un cilindru minuscul, fabricat din spuma, „vegheaza“ la confortul tau si al timpanului. Urmatorul lucru pe care-l simti e ca poti distinge fiecare voce in parte. Poti asculta concerte fara sa fii deranjat de volum si poti sa te bucuri de fiecare sunet din lumea care te inconjoara, clar si limpede.

Secretul consta in tehnologia XCEL dezvoltata de specialistii Siemens pe platforma BestSound Technology, care amplifica vocile receptionate de purtator si actioneaza dupa cele mai avansate cercetari de psihoacustica.

Suplimentar, aparatul auditiv Siemens Eclipse cu tehnologie XCEL este primul de acest fel care le confera acusticienilor posibilitatea de a ajusta dispozitivul dupa coordonatele auditive ale fiecarui purtator in parte, inca inainte ca acestia sa si-l puna in ureche pentru prima data.

Comentarii

Hitechpedia

Mihaela, pretul aparatului auditiv poate varia in functie de prescriptie si setari. Iti recomandam ca pentru mai multe detalii sa contactezi Audiolux – http://www.audiolux.ro/

4.07.2012

mihaela

cat costa?

3.07.2012

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite