Platforma inteligenta Fast Care face tomografii computerizate pe banda rulanta. Vezi cum!

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 11.11.2011   |   
0 comentarii

coloana 1Un numar mare de pacienti implica un flux continuu de lucru in sectia de imagistica medicala a oricarui spital. Iata principalul motiv pentru care toate dispozitivele, indiferent de performanta lor si de numarul de solicitari, trebuie sa functioneze ceas si sa comunice intre ele, prin intermediul unei platforme inteligente conceputa pentru astfel de operatiuni.

 

Specialistii de la Siemens Healthcare au lansat la inceputul acestui an platforma tehnologica Fast Care al carei principal rol e de a prelua toate datele obtinute de la aparatele de tomografie computerizata si de a le reda, mai departe, pe sectiile specializate, cu toate detaliile vizuale necesare medicilor.

 

 

Integrarea Fast Care in infrastructura tehnologica a Chelsea and Westminster Hospital  din Londra a facut ca tomograful sa poata efectua pana la 350 de examinari in fiecare saptamana, in acelasi timp micsorand considerabil doza de radiatie pentru fiecare tomografie in parte.

 

La Tacoma General and Mary Bridge Children’s Hospital din orasul Tacoma (Washington, SUA), aceeasi platforma a reusit sa redea tomografii ale coloanei vertebrale, marcand fiecare vertebra in parte si calculand automat distanta dintre discuri si vertebre, pentru un maxim de precizie anatomica.

 

Aceasta performanta ii ajuta pe medicii de la spitalul in cauza sa evalueze o urgenta chirurgicala intr-un timp extrem de scurt, solicitandu-i cat mai putin pe tehnicienii din institutie.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite