Power Matrix

Power Matrix – Joc de strategie, despre energie

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 14.06.2013   |   
0 comentarii

Te-ai gandit vreodata de unde vine curentul electric pe care-l consumi acasa? Dar gazul pe care-l aprinzi la aragaz? In loc de explicatii savante, specialistii de la Siemens iti propun sa descoperi pe cont propriu ce se intampla cu electricitatea pe care o consumi, inainte de a apasa pe intrerupator.

 

Aventura se numeste Power Matrix si este un joc online gratuit prin care furnizezi toata energia necesara unui orasel aflat in plina dezvoltare. De fapt, dupa ce te inregistrezi pe powermatrixgame.com, ai sa incepi de la un sat mic. Scopul acestui joc de strategie e sa-ti transformi satul primit in grija, intr-un centru urban modern. Castigi doar daca reusesti sa generezi cea mai mare cantitate de energie, folosind resurse minime.

 

Pare dificil, insa tine minte ca cheia succesului din Power Matrix e sa utilizezi mai multe tehnologii de generare a electricitatii, simultan. Astfel, nivelul de urbanizare creste direct proportional cu calitatea sistemului energetic pe care-l dezvolti.

 

Indiferent daca esti expert in energetica sau pur si simplu vrei sa-ti faci o idee despre cum functioneaza acest sistem, ai la dispozitie atat resurse energetice conventionale, cat si regenerabile. Daca vrei sa ridici o centrala pe carbuni, trebuie sa te gandesti dinainte ce efecte ar putea avea asupra mediului inconjurator. In cazul in care te orientezi catre o centrala eoliana, vei lua in calcul un buget mai mare, dar si pretul pe care consumatorii finali il vor plati astfel incat sa-ti amortizezi investitia. Totul e in mainile tale!

 

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite