Practicile de acupunctura au fost verificate cu scannerul tomografic

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 01.02.2010   |   
1 comentarii

2010_02_01_AcupuncturaVremea rece de afara, muschi anchilozati, incheieturi subrezite si un pic de curiozitate sunt ingredientele perfecte sa incerci pe pielea ta o sedinta de acupunctura. Stim, nici noua nu ne plac acele! Insa manuite de niste maini experimentate, acele ace iti pot imbunatati echilibrul biomecanic si aduc beneficii muschilor si sistemului tau osos.

 

Cu toate ca medicina moderna a fost multa vreme in dezacord cu practicile traditionale ale medicinii chinezesti, multi doctori sunt acum mai atenti la beneficiile pe care acupunctura le poate aduce sanatatii pacientilor. In China, Siemens a cercetat efectele acupuncturii, cu ajutorul unui scanner tomografic cu rezonanta magnetica upgradat. Astfel au putut fi vizibile procedurile urmate de specialistii chinezi in acupunctura, precum si reactiile corpului omenesc la aceste practici.

 

Una dintre principalele ingrijorari ale cadrelor medicale cu privire la acupunctura consta tocmai in inciziile facute cu ace direct pe muschi si riscul de a atinge vase de sange sau chiar nervi, ducand astfel ca complicatii foarte grave. Studiile efectuate cu acest scanner tomografic au demonstrat ca procedurile de acupunctura corect indeplinite pot fi foarte benefice pacientilor, fara a pune in pericol circulatia sanguina sau sistemul nervos.

Comentarii

Tweets that mention Practicile de acupunctura au fost verificate cu scannerul tomografic « HitechPedia -- Topsy.com

[...] This post was mentioned on Twitter by movalinda and Andrei Rizescu, HitechPedia. HitechPedia said: s-a verificat! acupunctura ajuta, daca stim s-o aplicam :) http://bit.ly/bvIS74 [...]

4.02.2010

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite