Premiera in neuroradiologie: Syngo Neuro PBV IR

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 09.02.2010   |   
0 comentarii

Neue Bildgebung für die interventionelle Neuroradiologie: SyngoPentru prima data in medicina moderna, Siemens Healthcare a facut posibila monitorizarea fluxului sanguin la nivel parenchimal, cu interventii minime asupra creierului.

 

O binevenita extensie a sistemului imagistic si de diagnosticare Artis Zee, noua aplicatie Syngo Neuro PBV IR aduce un ajutor important specialistilor neuroradiologi care vor putea verifica in timp real fluctuatiile de presiune intracraniana a pacientilor, precum si monitorizarea tesutului cerebral.

 

Potrivit World Health Organization (WHO), peste 15 milioane de oameni sufera de atac vascular cerebral, anual. Aceste atacuri vasculare cerebrale sunt cauzate de presiunea scazuta a sangelui in creier, ceea ce duce de multe ori la producerea de leziuni ireparabile, pe scoarta cerebrale.

 

Prin natura sa aproape deloc invaziva la nivelul creierului, aplicatia Syngo Neuro PBV IR poate ajuta la detectarea si tratarea de tumori cerebrale, embolizarea tumorilor, precum si terapii impotriva producerii de vasospasme.

 

De real folos specistilor in radiologie, neurologie si cardiologie, Syngo Neuro PBV IR este cea de-a doua aplicatie, dupa iFlow, care intregeste plaja de performante imagistice si de diagnosticare ale sistemului Artis Zee. Deosebit de versatile in orice institutie medicala, sistemele Artis Zee pot fi montate bi-plan, multi-axial, pe plafon, pe podea, precum si in configuratii multifunctionale, pentru a reda cu maxima fidelitate date fiziologice despre pacient, contribuind astfel la calitatea serviciilor medicale oriunde pe glob.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite