Helicopter_1

Prima cale ferata modernizata fara intarzieri de trenuri

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 08.07.2013   |   
0 comentarii

Cum poate fi modernizata o linie de cale ferata, fara intarzieri de trenuri? Specialistii de la Siemens au gasit o solutie practica: noile sisteme de semnalizare sunt aduse si montate cu elicopterul. Se intampla pe o portiune de linie ferata dintre orasele Hanovra si Uelzen (Germania).

<p>&nbsp;</p>

Prima transa din cele 90 de sisteme de semnalizare feroviare au fost aduse cu elicopterul si montate in numai doua zile. Operatiunea se desfasoara dupa un grafic bine determinat astfel incat sa nu se sincronizeze cu trenurile care trec pe-acolo si, implicit, sa nu fie aplicate restrictii de trafic.

<p>&nbsp;</p>

Fiecare sistem de semnalizare are o inaltime de sase metri, cantareste in jur de 750 de kilograme si e prevazut cu tehnologii LED prietenoase fata de mediul inconjurator.

<p>&nbsp;</p>

Din august vor fi montate cinci sisteme de control la distanta si un centru de control electronic secundar, iar din 2017 acestea vor inlocui treptate releele care au functionat pana in prezent. Astfel, toate macazurile si dispozitivele de semnalizare de pe acest segment feroviar vor putea fi monitorizate electronic dintr-un centru de comanda din Hanovra.

<p>&nbsp;</p>

Signale per Hubschrauber installiert / Signals installed by helicopter

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite