coffee break

Primul drive-in pentru biciclisti, deschis in Zurich

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 12.04.2013   |   
0 comentarii

Chiar daca aceasta zi de vineri e un pic noroasa, merita sa-ti scoti bicicleta la plimbare. Fie si in drum spre serviciu. Daca ai fi insa in Zurich (Elvetia), ti-ai putea servi si micul dejun, plus o cafea, tacticos, la o terasa cu spatiu drive-in pentru biciclisti.

 

La Velokafi ai la dispozitie mese special concepute astfel incat sa-ti parchezi bicicleta in dreptul lor si, fara sa cobori, sa-ti poti servi cafeaua. Apoi iti poti conecta laptopul sau iPad-ul la dock-urile de alimentare pe care le gasesti incorporate in masa. In plus, ai si spatiu pentru a-ti odihni picioarele, fara sa te dai jos din sa.

 

Cafeneaua cu drive-in pentru biciclete face parte din Urban Transport 2025, un proiect mai amplu desfasurat de edilii din Zurich pentru toti cei carora le place sa mearga pe jos sau sa pedaleze prin oras.

 

Vestea mai putin placuta e ca terasa Velokafi e deschisa doar pentru o saptamana. Insa proprietarii de cafenele care doresc sa-si monteze mese pentru biciclisti, pot apela cu incredere la designerii localului drive-in pentru biciclisti.

 

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite