Acuson Freestyle

Acuson Freestyle, pentru investigatii wireless

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 03.06.2013   |   
0 comentarii

De-acum medicii pot face mamografii de maxima precizie, fara sa se mai incurce intre fire. Si asta pentru ca Siemens a lansat recent Acuson Freestyle, primul mamograf wireless cu ultrasunete, din lume. Astfel, personalul medical poate desfasura proceduri de imagistica medicala in salile de operatie, fara niciun fel de limitari.

 

Solutia wireless lansata la Chicago este compusa dintr-un set de traductoare care functioneaza la o distanta maxima de trei metri fata de consola centrala. Acestia sunt echipati cu butoane de ajustare a imaginilor la distanta. Pentru transmiterea datelor medicale preluate de traductoare, acestea sunt encriptate astfel incat sa poata fi redate in timp real pe ecranul consolei centrale.

 

Specialistii de la Siemens au instalat in Acuson Freestyle o tehnologie radio de 8 GHz, care face posibila transferul de date fara a interfera cu vreun alt dispozitiv wireless. In plus, in timpul investigatiilor, Acuson Freestyle poate desfasura o focusare automata uniform ape toata suprafata vizuala acoperita.

 

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite