SOMATOM Perspective

Primul tomograf computerizat business class

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 30.01.2013   |   
0 comentarii

Performante financiare vizibile, un portofoliu de investigatii imagistice marit si economii substantiale privind resursele folosite, fara a afecta in vreun fel rezultatele clinice ale pacientilor. Iata cateva dintre avantajele noului tomograf computerizat Somatom Perspective, primul scanner tomografic business class din lume, construit special pentru centrele private de diagnosticare.

 

In plus fata de imaginile de inalta calitate si dozele foarte mici de reactivi, Somatom Perspective este prevazut cu un sistem eMode, care permite scanarea pacientilor in cel mai prietenos si economic mod posibil, cu un singur clic. De altfel, utilizarea indelungata a sistemului eMode duce la o durata de viata extinsa a tomografului.

 

Poate vrei sa stii cate ceva si despre viteza de reactie a lui Somatom Perspective. Datorita sistemului de Reconstructie Volumetrica Intercalata (IVR – Interleaved Volume Reconstruction), acest CT poate detecta chiar si cele mai mici detalii necesare pentru acuratetea unui diagnostic, folosind imaginile preluate din cele 128 de sectiuni scanate. Mai mult, cutia toracica a unui pacient poate fi scanata in numai 5,21 secunde.

 

Inca un avantaj major pentru cei care administreaza cabinete de diagnosticare e faptul ca Somatom Perspective are dimensiuni atat de mici incat intra perfect intr-o incapere de 18 metri patrati. Ceea ce conteaza enorm, mai ales daca clinica se afla intr-o zona centrala, unde si chiriile imobiliare sunt pe masura pretentiilor.

 

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite