Produse de calitate mai buna, la cele mai mici preturi

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 08.01.2010   |   
0 comentarii

2010_01_08_Efectele_globalizarii_Produse_de_calitate_mai_buna_la_cele_mai_mici_preturiCand satisfactia clientilor este pricipala ta motivatie pentru a-ti transforma o simpla afacere intr-un business cu adevarat profitabil, gasirea celor mai bune solutii la nivel mondial pentru monitorizarea proceselor de fabricare si verificarea standardelor de calitate, te pot ajuta sa economisesti sume importante din costurile de productie.

 

In prezent, Siemens India dezvolta un sistem de camere video low cost cu procesoare foarte puternice, pentru a detecta defectiunile de fabricatie ale cat mai multor produse. Un exemplu este Nano, vehiculul fabricat de Tata Motors cu scopul de a vinde cea mai ieftina masina din lume.

 

Testat intr-o patiserie din India, noul sistem de camere video a putut detecta prajiturile necoapte din mai multe serii, in functie de culoarea si densitatea ingredientelor folosite. Astfel, proprietarul patiseriei a putut modifica procesul de coacere, realizand ulterior o economie de 5% la energia electrica folosita de cuptoare.

 

Pasul urmator pentru sistemul inteligent de camere video low cost consta in implementarea pe liniile de productie destinate motoarelor de doi cilindri destinate masinii Tata Nano. Dupa ce va fi instalata, solutia de monitorizare video va putea controla calitatea acestor motoare economice, in perfecta sincronizare cu documentele tehnice. Rezultatul? Procese de productie mai rapide si masini cu preturi foarte mici!

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite