Quadriga BeFree – ‘detectorul’ de boli infectioase

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 23.03.2010   |   
0 comentarii

2010_03_23_QuadrigaCand intri in studio-ul unui fotograf profesionist, inevitabil ramai surprins de aparate foto si suita de lumini, fundaluri, blitz-uri si accesorii de studio pe care le utilizeaza. Cand intri intr-un salon de hairstyle, descoperi ca nu vei avea in urmatorii ani intregul arsenal de ustensile ale unui profesionist care lucreaza acolo. Dar ce se intampla cand aparaturile avansate sunt puse in functiune pentru a salva vieti?

 

 

In cazul dispozitivelor medicale, tehnologiile foarte avansate reprezinta standardul de calitate intr-o institutie sanitara, iniferent daca se cheama spital, clinica medicala sau laborator de analize. Siemens Quadriga BeFree este un astfel de dispozitiv complex. Functioneaza sub forma unui sistem integrat in centrele de analize si depisteaza bolile infectioase.

 

Datorita meniului prin care poate efectua analize cantitative Enzygnost, Quadriga BeFree depisteaza virusul HIV, hepatita si multe alte maladii infectioase. Aparatul efectueaza distributia probelor din recipientele initiale printr-un procesor dedicat catre BEP III – sistemul ce permite desfasurarea foarte minutioasa a analizelor.

 

Pentru specialistii din medicina de laborator, Quadriga BeFree este asemenea unui bolid de curse pentru pasionatii de automobilism. Multiplele optiuni de configurare recomanda acest sistem drept unul extrem de flexibil, toate procesele sunt realizate automat din momentul inserarii probelor pana la afisarea rezultatelor, iar aplicatia de monitorizare inclusa indica exact fiecare etapa urmata de Quadriga BeFree.

 

Ai putea sa spui ca si alte aparate dedicate depistarii bolilor infectioase fac aceleasi operatiuni. Ceea ce este adevarat! Doar ca in cazul Quadriga BeFree, fiecare dispozitiv din sistem poate fi utilizat separat. Iar 1.320 de analize in numai 5 ore este o performanta inca imposibil de atins de alte sisteme similare.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite