Renault Sandero merge si cu bioetanol

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 16.03.2010   |   
0 comentarii

2010_03_16_Sandero pe bioetanolDupa versiunea Logan MCV cu motor electric exportata catre SUA, fabrica Dacia din Pitesti pregateste si un model ecologic pentru Sandero, au anuntat oficialii Renault la inceputul acestei saptamani. Prin lansarea unei versiuni Sandero care va functiona cu bioetanol, brandul francez continua extinderea portofoliului de modele eco-friendly existente pe piata.

 

Noul Sandero cu motor pe baza de bioetanol urmeaza sa fie fabricat in proportie de 5% din plastic reutilizat, iar restul de 95% din masa vehiculului va putea fi reciclata la finele duratei de viata.

 

Reprezentantii brandului francez anuntat chiar si preturile de comercializare pentru acest model. Renault Sandero va fi disponibil doar in Franta si va putea fi achizitionat cu preturi de la 10.200 euro in versiunea de echipare Laureate si de la 11.300 de euro pentru versiunea Prestige.

 

Prin lansarea pe piata franceza a lui Sandero cu motor pe bioetanol, Renault reafirma productia de serie a masinilor cu combustibili alternativi. Urmatoarele doua modele ecologice care vor intra in productie de serie urmeaza a fi dezvoltate din conceptele Kangoo BeBop ZE EV (foto jos) si Fluence ZE.

2010_03_16_bebop-concept

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite