Sectie noua de Radiologie Oncologica la Spitalul Clinic Coltea

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 24.05.2010   |   
0 comentarii

DSCF2319_1Boala nu iarta. In schimb, analizele facute la timp te ajuta sa afli si sa previi o boala care ulterior ar putea deveni de nevindecat. Asta, bineinteles, daca ai unde. Iata o noutate: acum poti sa-ti faci analizele la Spitalul Clinic Coltea din Bucuresti, unde Siemens a inaugurat cea mai noua si mai moderna sectie de radiologie oncologica din Romania.

 

Daca pana ieri puteai sa-ti faci tratament prin radioterapie cu accelerator linear doar la Institutul Oncologic Prof. Dr. Trestioreanu din Soseaua Fundeni, de azi, cu ajutorul acestei investitii finantate in totalitate de Ministerul Sanatatii, de azi poti beneficia de tratament radioterapeutic de specialitate si la Spitalul Clinic Coltea, in conditii exceptionale.

 

Renovata, reconstruita si reutilata de Siemens, aceasta sectie beneficiaza de doua acceleratoare noi Siemens Primus care integreaza precizia radiatiei cu automatizarea tratamentului si confortul pacientului, prin reducerea la minimum a a radiatiei tesutului inconjurator tumorii si scurtand astfel timpul alocat interventiei.

 

In acest nou centru de radiologie oncologica pot fi tratate tumori maligne din specialitate oncologica, precum si hematologie oncologica.

 

Interesant din aceasta perspectiva e faptul ca toata aceasta investitie reprezinta o evolutie fireasca si binevenita a Spitalului Clinic Coltea. Inaugurat in 1704 de catre spatarul Mihai Cantacuzino, spitalul a fost de-a lungul timpului una dintre cele mai importante locatii din Romania unde au profesat cele mai mari nume din medicina romaneasca.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite