Siemens este partener oficial Hopenhagen – primul oras virtual verde din lume

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 13.11.2009   |   
0 comentarii

2009_11_10_Mediul_inconjurator_SIEMENS_este_partener_oficial_Hopenhagen_primul_oras_virtual_verde_din_lume_foto_2Cu un portofoliu de proiecte ecologice care ajuta clientii sa devina mai eficienti si sa isi minimalzeze impactul asupra mediului inconjurator, Siemens a devenit unul dintre cei mai importanti parteneri ai proiectului Hopenhagen.

 

Prezent de peste 100 de ani in Romania, perioada in care a fost sinonima cu realizari tehnice, inovatie, calitate si incredere, Siemens deschide in acest sens dialogul catre o lume mai constienta de problemele de mediu precum poluarea aerului, incalzirea globala si exploatarea abuziva a resurselor naturale si promoveaza idei creative pentru a diminua cat mai mult impactul omului asupra mediului inconjurator.

 

Avand deja peste 372.200 de cetateni, Hopenhagen te asteapta cu portile deschise in primul oras virtual verde, spre a te alatura uneia dintre cele mai mari comunitati online din lume!

 

Inregistreaza-te pe www.hopenhagen.org , semneaza petitia UN Climate si spune lumii ce iti da tie speranta unei planete mai curate! Mesajul tau poate fi citit de toti vizitatorii acestui site.

 

Daca ai cont pe Facebook, iti poti face chiar si un pasaport pentru Hopenhagen – http://apps.facebook.com/hopenhagen/ .

 

Comunica prietenilor tai, exprima-ti punctul de vedere si ideile cu privire la mediul inconjurator si primesti vize care, cumulate, iti pot aduce statutul de Ambasador Hopenhagen!

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite