Siemens Smart Chopper – un vis electrizant

Autor: Hitechpedia Guru   |   
Data: 13.11.2009   |   
0 comentarii

2009_11_09_Mediul_inconjurator_Siemens_Smart_Chopper_un_vis_electrizantIti iei o motocicleta sport pentru ca iti place viteza. Alegi un enduro pentru mirajul terenurilor accidentate. Si te faci frate cu chopper-ul cand esti dispus sa renunti la compromisuri si iti doresti sa simti gustul libertatii, calatorind comod, pe doua roti, fara o destinatie anume.

 

Visul american al catorva zeci de generatii de motociclisti a fost cizelat anul acesta de Siemens, odata cu lansarea primului chopper 100% electric din lume.

 

 

 

Denumita Siemens Smart Chopper, motocicleta lansata in august la Time Warner Center reprezinta rezultatul unei colaborari de succes intre Siemens si specialistii in motoare  de la Orange County Choppers – care pot fi vazuti saptamana de saptamana pe Discovery Channel, la American Choppers.

 

Fabricat din aluminiu reciclat, Siemens Smart Chopper dezvolta 27 CP si atinge o viteza maxima de 160 km/h. Chiar daca motorul ecologic condus pe podiumul din fata Time Warner Center de catre Paul Teutul Sr. – fondatorul Orange County Choppers pare unul greoi, el poate accelera de la zero la 100 km/h in mai putin de sase secunde.

 

O asemenea dovada de finete tehnologica nu putea fi prezentata fara o semnatura stilistica pe masura importantei ei. Designul rotilor a fost inspirat dupa lamelele din turbinene de vant si de gaz fabricate de Siemens, iar in locul blocurilor optice au fost montate LED-uri Osram care reduc consumul de curent electric cu pana la 90% fata de farurile obisnuite.

 

Video: Smart Chopper

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite