Solutii imagistice 4D pentru analizele cardiace

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 06.08.2010   |   
0 comentarii

2010_08_06 EKG 4DCand stii ca din Vama Veche pana la Navodari sunt intre 30 si 36 de grade Celsius in aer, marea e racoritoare, nisipul iti frige talpile, iar prietenii te suna tot mai frecvent sa te intrebe de sanatate si planurile tale de weekend, nu e de mirare ca toate drumurile duc la mare! Unde mai pui ca diseara, pe plaja de la Hanul Piratilor, mixeaza Tiesto, iar maine seara urli de bucurie la Fatboy Slim, in aceeasi locatie. Ai grija ca Autostrada Soarelui este deja aglomerata. Si ai mare grija la problemele cardiace!

 

 

Stim, esti sanatos tun si berile din frigider asteapta sa fie savurate pe plaja. Dar, indiferent cat de buna e starea ta de sanatate, caldura excesiva poate creste ritmul cardiac neobisnuit de repede si poti avea probleme cu inima. Nu degeaba persoanelor cu probleme cardio-respiratorii nu le este recomandat sa stea la soare prea mult timp. Poate ca in planurile tale de weekend petrecut la mare nu ai gasit timp si pentru niste consultatii medicale. Nu-i nimic. Inca nu-i timpul pierdut sa opresti cateva minute la o clinica sau un punct sanitar pentru a-ti lua tensiunea.

 

Daca esti mai responsabil de atat si chiar vrei sa stii cum stai cu inima, pana in cele mai mici detalii, afla ca Siemens Healthcare a dezvoltat o solutie imagistica in 4 dimensiuni pentru detectarea patologiilor cardiace. Imbinand tomografia computerizata, ultrasunete, elemente de imagistica prin rezonanta magnetica si sisteme rotative cu raze X, acum poti obtine imagini 4D asupra inimii tale, impreuna cu toate coordonatele metrice necesare unei evaluari corecte a organului cardiac.

 

Apropo: stiai ca din totalul deceselor inregistrate la nivel global, 30% se datoreaza problemelor cardiace? Nu pune la inima aceasta informatie. Doar gandeste-te ca poti evita astfel de probleme, beneficiind de cele mai noi tehnologii in domeniu. Nu de alta, dar e mult mai usor si mai bine pentru tine sa previi, decat sa tratezi!

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite