Solutii inteligente pentru diagnosticarea si tratarea bolilor neurovasculare

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 25.07.2011   |   
0 comentarii

siemens-artis-royalfreeCum poti sa vizualizezi afectiunile neurovasculare ale unui pacient, astfel incat sa il poti trata la timp? Adresata aici, in Romania, intrebarea de mai devreme are toate coordonatele unei banale intrebari retorice. Adresata aici, in Europa, aceeasi intrebare isi gaseste rapid raspunsul: printr-o investigatie neuroradiologica in singurul laborator de pe batranul continent, care permite astfel de analize, la cele mai recente standarde de excelenta medicala: Departamentul de Neuroradiologie de la Spitalul Universitar Erlangen-Nurenberg. In Germania.

 

Sistemul integrat Artis zeego instalat in aceasta institutie medicala este atat de bine pus la punct, incat poate gestiona functii de diagnostic si terapeutice pentru persoanele cu boli neurovasculare. In special in cazul pacientilor care se refac dupa un atac cerebral.

 

Datorita capacitatii inalte de imagistica medicala, Artis zeego, in combinatie cu cele mai noi sisteme de microimplanturi, permit un tratament mai optim si totodata mai confortabil pentru pacientii care sufera de anevrism si leziuni stenotice (ingustari) ale arterelor intracraniene.

 

Imaginile 3D realizate de Artis zeego sunt necesare neurochirurgilor in planificarea si monitorizarea interventiilor chirurgicale, tocmai datorita proprietatii lor de a se actualiza in functie de fiecare modificare patologica survenita asupra subiectului.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite