poza1

SOMATOM Perspective: Un singur scanner pentru toate procedurile imagistice ale unui spital

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 28.09.2012   |   
0 comentarii

Eliminarea statului la rand, timpii de scanare redusi, comfortul si sanatatea pacientilor, impreuna cu nivelul ridicat de calitate al diagnosticelor si reducerea costurilor de achizitionare, instalare si operare sunt doar cateva dintre motivele pentru care un aparat de imagistica medicala de ultima ora capabil sa faca toate tipurile de analize este o investitie binevenita in orice spital.

Pentru Sainte-Marie Imaging Centre din Osny, in suburbiile Parisului, un tomograf Siemens SOMATOM Perspective CT este exact dispozitivul necesar pentru desfasurarea procedurilor de imagistica medicala, la un nivel scazut al costurilor.

Printre beneficiile inregistrate de SOMATOM Perspective se numara greutatea scazuta, posibilitatea de a-l instala intr-o singura zi si spatiul util de numai 20 de metri patrati, fara a necesita intarirea podelei sau instalarea de aparate de aer conditionat.

Softul eMode preinstalat in tomograf seteaza automat parametrii pentru fiecare scanare. Pacientii sunt programati la analize, in medie, cu 48 de ore inainte de procedura, in loc de trei saptamani. De asemenea, dispozitivul poate scana chiar si 800 de pacienti intr-un interval de sase saptamani, acoperind o gama larga de patologii, printre care cele pediatrice, oncologice, cardiac, vasculare, ortopedice si neurologice.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite