Synco Living. Vezi cum arata o solutie de automatizare pentru acasa!

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 14.09.2011   |   
0 comentarii

Synco_living_Comfort_tech_EN_300Cine a spus ca solutiile destepte de automatizare sunt valabile doar pentru mediul industrial? De pilda, pentru inginerii de la Siemens Building Technologies, astfel de solutii isi gasesc utilitatea si in spatiul casnic, personalizate pentru fiecare locuinta in parte.

 

Ca sa-ti faci o idee, imagineaza-ti ca frigiderul din casa ta, impreuna cu masina de spalat, sistemul home cinema, televizorul, PC-ul si sistemul de iluminat reprezinta, de fapt, un circuit ai carui parametri ii poti accesa cu un singur buton al unui dispozitiv care iti monitorizeaza consumul de electricitate pentru ca tu sa platesti facturi cat mai mici.

 

 

In cazul unei solutii de automatizare a utilitatilor de acasa, precum Synco Living, in acelasi sistem mai sunt monitorizate radiatoarele din imobil, nivelul termic din pardoseala, consumul de apa calda, sistemul de ventilare din casa, functionarea corecta a hotei din bucatarie, precum si controlul de la distanta a unui aparat de aer conditionat.

 

Ca si capacitate de operare, Synco Living poate monitoriza pana la 12 camere simultan. Asa ca, daca te-ai hotarat sa-ti ridici palat in Pipera sau vreo alta zona rezidentiala, poti miza cu incredere in solutia de automatizare casnica de la Siemens Building Technologies.

 

Pentru o si mai mare aplicabilitate, afla ca Synco Living are si functie de alarma. Cu cate un detector de fum amplasat in fiecare camera, te tine deoparte de grija ‘jocului’ cu focul. Mai mult, poate monitoriza pana la doua usi intr-o casa si pana la sase ferestre la fiecare camera a locuintei. Asa, ca sa te scuteasca pentru totdeauna de neplaceri.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite