poza1

Tehnologie eco-friendly: Amplificator din hartie reciclata pentru iPhone-ul tau

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 30.05.2012   |   
0 comentarii

Cel mai ecologic amplificator pentru iPhone a fost lansat in aceasta luna pe piata internationala si costa 8 dolari. Accesoriul se numeste EcoAmp, este fabricat in intregime din hartie reciclata si ridica puterea hiturilor tale preferate din telefon pana la 30 de decibeli.

Vestile bune nu se opresc aici. De bine ce ai ‘imbracat’ amplificatorul EcoAmp pe partea inferioara a iPhone-ului tau, sunetele prind volum fara ca dispozitivul sa-ti consume din baterie. Si asta pentru simplul fapt ca functioneaza dupa acelasi principiu ca si un gramofon.

Inca un avantaj e faptul ca e conceput astfel incat sa-l poti impaturi usor si sa-l desfaci oricand ai chef de mai mult volum pentru playlist-ul tau. Fibrele de hartie sunt tratate, deci nu trebuie sa-ti faci griji nici de picaturile de ploaie care s-ar putea abate asupra micului gadget acustic.

Cu toate ca la asa dimensiuni si materiale inspirate nu poti avea pretentii de basi si nici de fidelitate ridicata a sunetului, specialistii in dispozitive portabile sustin ca ineditul gadget ofera o calitate de auditie decenta pentru piesele din playlistul mobil.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite