Travolution – solutia de trafic inteligent de la Audi

Autor: Hitechpedia Guru   |   
Data: 07.06.2010   |   
0 comentarii

travolutionCum ar fi ca masina ta sa poata schimba culoarea semaforului in verde, pentru ca tu sa treci nestingherit prin intersectie? In acest fel coloanele de la semafoare ar disparea, injuraturile la volan si cu portierele incuiate pe dinauntru ar scadea dramatic in intensitate, iar regula secundei dintre culoarea verde a semaforului si primul claxon din spate ar deveni de domeniul trecutului.

 

 

Iti trebuie o imaginatie sora cu nebunia pentru a putea vizualiza asa chestie desteapta pe arterele incinse de arsita verii din Bucuresti. Indrazneste si imagineaza-ti o asemenea solutie. Te asiguram ca nu esti singurul. De fapt, s-ar putea sa te bucuri in aceasta viata de o solutie ingenioasa de acest gen. Asta pentru ca Audi intentioneaza extinderea proiectului Travolution, prin care inginerii brandului german cu patru cercuri pe grila studiaza modalitatile de ”comunicare” intre masini si semafoare, pentru o sincronizare cat mai optima si, implicit, consum mai mic de carburant. Deci aer mai curat!

 

Travolution functioneaza cam asa: tu, sofer indemanatic, vii spre intersectie cu 120 la ora. Ca doar ai Audi, nu? Cand semaforul se schimba pe galben, computerul de la bordul masinii din dotare te avertizeaza sonor si iti recomanda viteza optima de deplasare astfel incat sa prinzi toate semafoarele direct pe verde. In traducere libera: ori mergi cu viteza melcului de la Razoare pana la Moghioros, sperand sa nu se puna rosu, ori te duci lansat ca pe Calea Victoriei in duminicile alea norocoase cu soare si bucuresteni la mare.

 

 

Avantajele noastre: emisii de dioxid de carbon mai putine si protectia mediului inconjurator. Avantajele tale: te poti da smecher la gasca ta ca ti-ai tras Audi cu prioritate la pachet si alimentezi cu combustibil fara sa te dai jos de la volan. Lasi doar datele personale solicitate, numarul de card si o iei din loc. Audi-ul tau stie de ce!

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite