Tu cata apa consumi?

Autor: Hitechpedia Guru   |   
Data: 24.03.2010   |   
1 comentarii

watercalculatorEram pe net, navigam si ghici ce gasesc pe Facebook: un WaterCalculator! Ma gandesc eu… cum sa-mi testez consumul de apa, fara sa ma simt vinovat? Dau click de pe Facebook, ajung pe pagina http://apps.facebook.com/watercalculator/ , umblu pe profil, pe-acolo si vad ca e fan… ghici ce, frate: Consum de apa responsabil! Pana sa-mi scot pranzul de la microunde, ma gandesc… ‘bai ce ar merge un test de genul asta acum!’. Si incep sa completez!

 

 

Selectez frumos continentul, tipul de locuinta in care stau, cati ocupanti sunt si de-aici vine greul! Am totusi noroc ca nu am masina si nici nu ud gradina in fata blocului – doar e placerea zilnica a presedintelui de asociatie! Cum nici piscina nu am langa bloc, deja ma incearca un feeling cu multe bile albe.

 

Socoteala sensibila vine la igiena. Multe spalari pe maini, dintii curati, dusurile zilnice si muncile gospodaresti cu frecventa sporita si apa multa se realizeaza! Spal fructe, legume si carnea inainte de preparare – inca niste litri buni de apa consumata!

 

Acum vine momentul adevarului! Dau click pe rezultat si imi arata primul numar cu multe cifre pe ziua de azi: 39.311 galoane de apa. Asta ar veni, pe romaneste, un pic peste 148.800 de litri de apa pe an! Un consum de apa care, daca ar putea fi varsat intr-o cisterna, cu siguranta s-ar incadra la ‘Gabarit depasit’.  Deja ma gandesc cu groaza la reclama aia veche cu ‘Scump, dom’le! Scump! Dincolo era mai ieftin’. Serios vorbind, un consum mai mic de apa chiar mi-ar aduce niste facturi mai ieftine. 

 

Tie ce consum de apa ti-a iesit? 

 

watercalculator2

Comentarii

Tweets that mention Tu cata apa consumi? « HitechPedia -- Topsy.com

[...] This post was mentioned on Twitter by Andrei Rizescu. Andrei Rizescu said: Tu cata apa consumi? – http://www.hitechpedia.ro/tu-cata-apa-consumi/1232.html [...]

27.03.2010

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite