Urmasul lui Toyota Prius, dezvaluit la Detroit

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 13.01.2010   |   
0 comentarii

2010_01_13_Orasul_inteligent_Urmasul_lui_Toyota_Prius_dezvaluit_la_Detroit_2Inaugurata luni, editia din acest an a Salonului Auto de la Detroit – primul salon auto de mare importanta, la nivel mondial – adus in fata spectatorilor foarte multe premiere ecologice. Dintre acestea, remarcabil a fost standul Toyota, unde japonezii au expus prototipul unui mini-Prius care urmeaza a fi fabricat pentru piata americana si cea din Europa.

 

Denumit FT-CH Hybrid, noul concept Toyota a fost prezentat intr-o caroserie compacta, definind astfel intentiile brandului japonez de a orienta ‘descendentii’ lui Prius catre zona masinilor de familie.

 

Oficialii Toyota au anuntat ca acest model va avea o propulsie hibrida care va consta dintr-un motor electric si unul pe benzina. In acest fel, niponii mizeaza pe o contributie substantiala la protectia mediului inconjurator si totodata ofera o solutie accesibila de motorizare pentru clientii care isi desfasoara majoritatea deplasarilor in spatiul urban.

 

Desi a fost prezentat doar ca prototip, nefiind anuntata si data inceperii productiei de serie, automobilul hibrid FT-CH va avea un pret sub cel al lui Toyota Prius, reprezentantii marcii dorind astfel sa atraga in showroom-uri cat mai multi tineri.

 

2010_01_13_Orasul_inteligent_Urmasul_lui_Toyota_Prius_dezvaluit_la_Detroit

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite