Vara asta te bagam la idei. In trenul cu idei!

Autor: Hitechpedia Guru   |   
Data: 04.05.2011   |   
1 comentarii

2011_05_04 Trenul ideilor_1Cand vezi o reclama noua care-ti place, iti vin idei. Cand te plimbi aiurea pe strada, iti vin idei. Cand mergi cu prietena la film, intre doua opriri la toneta de popcorn iti vin idei dupa idei. Cand mergi in vacanta in strainatate, te intorci odihnit. Si cu idei. Iar cand prietena incepe din senin sa te bata la cap, intri din nou la idei. Intrebarea e: cum ai putea sa aranjezi aceste idei astfel incat sa poti contura cu ochiii mintii o idee mare si constructiva, care sa le cuprinda pe toate?

 

Apropo, ce-ai zice de un tren al ideilor? Oricat de naiv iti suna pe moment, Panasonic a dat verde unui tren al ideilor sa circule nestingherit prin Europa, intre 15 aprilie si 23 octombrie 2011. Garnitura e cat se poate de reala. E trasa de o puternica locomotiva Siemens si are in componenta mai multe vagoane, fiecare gazduind cate o idee eco.

 

In total, vreo 70 de expozitii  afisate pe 26 de touch screens care promoveaza eco-idei creative. Trenul cu idei a plecat pe 15 aprilie din Hamburg, Capitala Verde a Europei in acest an si opreste in 18 statii printre care  Copenhaga, Varsovia, Malmo, Bruxelles, Viena, Barcelona, Oslo si Marsilia. Poti gasi toate detaliile pe www.hamburggreencapital.eu.

 

Daca esti in pana de idei pentru vacanta ta de vara, da o raita printr-unul dintre orasele enumerate mai devreme. Iar daca te incearca vreo pana de idei, urca-te si in acest tren. S-ar putea sa te duca, intr-adevar, departe!

Comentarii

Emil

Nu e de mirare de ce trenurile astea ocolesc caile ferate din Romania, la ce probleme de infrastructura avem :) )

27.06.2011

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite