poza1

Versiunea electrica a lui Mitsubishi Outlander debuteaza la Salonul Auto de la Paris

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 22.06.2012   |   
0 comentarii

Primul crossover electric de serie japonez ar putea fi prezentat publicului in septembrie, la Salonul Auto de la Paris. Este vorba despre Outlander Plug-in Hybrid Electric (PHEV), al doilea model eco-friendly pe care niponii de la Mitsubishi il lanseaza, dupa compactul i-MiEV.

Din primele date reiese ca masina va avea trei motoare, dintre care unul conventional, pe benzina si doua electrice, cate unul pe fiecare punte. Mai departe, soferul poate selecta una dintre cele trei optiuni de rulare disponibile: 100% electric, partial electric, in timp ce propulsorul pe benzina alimenteaza bateriile si in mod paralele, atat motorul electric cat si cel pe benzina punand vehiculul in miscare, in mod egal.

Noul crossover va avea o autonomie de 800 de kilometri dintr-o singura alimentare completa a bateriilor si emisii de dioxid de carbon de sub 50 de grame pe kilometru.

Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid Electric este derivat din prototipul PX-MiEV II, prezentat anul trecut la Salonul Auto de la Tokyo, care la viteze de pana in 50 km/h putea rula numai cu ajutorul motorului electric si care isi putea schimba automat optiunile de propulsie, in functie de viteza de rulare.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite