Vezi ce poate primul supercar electric de la Antipozi

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 10.11.2011   |   
0 comentarii

varley_1E galben, e electric si reprezinta primul bolid 100% eco-friendly construit vreodata in Australia. Cam asa poate fi caracterizat, in cateva cuvinte, demersul celor de la Varley Electric Vehicles de a da peste cap piata auto internationala cu un EV care inregistreaza la drum intins performante similare unui Ferrari F430 Scuderia sau cele ale unui Porsche 911 GT3.

 

Pregatit pentru lansare chiar in ianuarie 2012, Varley evR450 atinge 100 km/h in numai 3,8 secunde si o viteza maxima de 200 km/h. In plus, doritorii de senzatii tari preparate la Antipozi au la dispozitie o caroserie din fibra de carbon, cu portiere similare cu ale unui Lamborghini Aventador.

 

Fara sa faca referire la motoarele electrice disponibile pentru sageata australiana, inginerii de la Varley au confirmat faptul ca primul model are o autonomie de 150 km. Ulterior, va fi lansata si o versiune de motorizare care ar trebui sa asigure pana la 300 km de performante uluitoare, intre doua opriri la priza.

 

Supercarul din Tomago va fi accesibil, insa, la preturi demne de o bijuterie pe patru roti unicat: 200.000 de dolari pentru piata din SUA, in vreme ce in Uniunea Europeana ar putea fi achizitionat cu 150.000 de euro.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite