Vezi ce poate RapidPoint 500, mini-laboratorul portabil ultraperformant pentru analizele de sange ambulatorii

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 26.01.2012   |   
0 comentarii

RAPIDPoint 500Oricat de evoluate sunt tehnologiile de imagistica medicala si solutiile medicale IT din spitale, daca primul ajutor nu este acordat la timp, totul e in zadar. Specialistii de la Siemens Healthcare si-au dat seama de importanta avanposturilor medicale trimise la accidente si in alte cazuri de pacienti care necesita interventii si analize in regim de urgenta si au lansat RapidPoint 500, un dispozitiv care permite recoltarea si analiza probelor de sange aproape instantaneu.

 

Suficient de compact astfel incat sa ocupe putin loc in orice tip de ambulanta, RapidPoint 500 este, in realitate, un mini-laborator de analize. Sunt de ajuns o doza de sange si 60 de secunde pentru ca noul dispozitiv sa afiseze pe touchscreen date precum pH-ul si gazele din sange, electrolitii, glucoza si nivelul de hemoglobina.

 

Ulterior, recipientul interior pentru probele de sange se curata singur, automat, astfel incat sa fie gata pentru o noua proba, in cel mai scurt timp.

 

Pentru ca analizele medicale ambulatorii sa decurga in cel mai scurt timp posibil atat pentru pacient cat si pentru medic, RapidPoint 500 are un touchscreen color mobil care poate fi pozitionat exact asa cum ti-l doresti, paneluri presetate astfel incat sa nu pierzi timpul cautand cele mai frecvente analize de sange pe care le faci, precum si un cititor de coduri de bare pentru scanari rapide si preluari de date fara erori.

 

Dupa efectuarea analizelor, datele preluate pot fi descarcate imediat sau printate, datorita unui port USB. Totodata, tutorialele video presetate in RapidPoint 500 te ajuta sa-ti imbunatatesti timpii de reactie si sa eviti eventualele momente de blocaj nedorite.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite