Vezi ce poate TS12 sensorSteam, fierul de calcat pentru gospodinele de performanta!

Autor: Hitechpedia   |   
Data: 19.09.2011   |   
0 comentarii

siemens ts12Cine se scoala de dimineata, departe ajunge! Dar cu hainele curate si calcite din timp. Oameni constiinciosi si cu frica de cute pe camasa, specialistii de la Siemens au prezentat la targul de bunuri electrocasnice IFA de la Berlin un fier de calcat cu totul inovator. Si cand spunem asta, luam in calcul toti senzorii posibili pentru un astfel de instrument si, cu ajutorul carora, iti poti aranja hainele de serviciu, cu migala de profesionist.

 

Prima si totodata cea mai importanta caracteristica a fierului de calcat Siemens TS12 sensorSteam este, dupa cum n-ai ghicit, modalitatea de generare a aburului. Totul sta intr-un senzor amplasat pe maner, care de indata e a fost atins, activeaza un motor care, la randul lui, genereaza abur la un nivel inalt de presiune, fara intrerupere. 65 de grame de abur continuu pe minut, ca sa-ti faci o idee.

 

Cand iei degetul de pe maner, senzorul activeControl Plus se opreste imediat si deconecteaza aparatul de la sursa de electricitate. Asta ca sa nu te ingrijorezi atunci cand raspunzi la telefon sau deschizi usa casei tale unui musafir. In plus, prin deconectarea la maner, TS12 sensorSteam iti face un bine si din punct de vedere economic, cu bataie lunga la consumul moderat de curent.

 

Ca tot vorbeam de energie, TS12 sensorSteam poate pana la 3.250 de wati. Cu alte cuvinte, imediat ce l-ai bagat in priza, fierul de calcat e gata pentru gramada de haine proaspat uscate. Mai mult, prin pompa integrata, aburul acestui fier de calcat penetreaza mai bine material dificile precum blugii sau lenjeria.

 

Daca te simti stapan pe situatie, poti selecta modul ‘eco’ de functionare. De asemenea, poti comuta pe generarea manuala de abur, cu doar un buton.

 

TS12 are talpa din titanium, rezistenta la zgarieturi. In plus, rezervorul de apa cu capacitatea de 400 de mililitri are o gura larga, tocmai pentru a nu permite varsarea neintentionata a lichidului.

Comentariul tau

Email-ul tau nu va fi publicat. Numele si email-ul sunt obligatorii.

trimite